Delta Container Services

Delta Container Services (DCS) is een joint venture van de Kramer Group en ECT. Direct naast de grote diepzee terminals op het Delta-schiereiland van de Maasvlakte biedt DCS alle mogelijkheden voor de snelle en flexibele afhandeling van feeders, shortsea- en binnenvaartschepen. De terminal beschikt aan de Amazonehaven over een eigen 260 meter lange kade met een diepgang van 12 meter.

Zowel leeg als vol

24/7 legt DCS zich toe op de afhandeling van zowel lege als volle containers voor een grote ver-scheidenheid aan klanten. Via interne banen is de terminal rechtstreeks verbonden met ECT, APMT, de railterminal, de Douanescan en het Distripark op de Maasvlakte. Met behulp van eigen Multi Trailer Systems zijn containers steeds snel op de juiste plek.

Geen wachttijden

Wachten is bij DCS een onbekend begrip. De medewerkers van DCS combineren deskundigheid met een grote flexibiliteit. De operatie wordt verder ondersteund door een klantgericht Terminal Management Systeem, waarbij EDI zorgt voor een gestroomlijnde informatie-uitwisseling die elke gewenste rapportage mogelijk maakt. Vanzelfsprekend is DCS volledig ISPS en AEO gecertificeerd.

Planning
+31 (0) 181 355 155

Kerncijfers

Terrein: 2,5 Hectare
Diepgang: 12 meter
Brugkraan: 1
Capaciteit (TEU): 150.000
Kade: 260 meter
Openingstijden: 24/7
AEO: Ja

Reacties zijn gesloten.