State-of-the-art depot

Kramer Delta Depot (KCL) op de Maasvlakte is hét voorbeeld van een modern empty depot met vele faciliteiten en een uitgebreide dienstverlening tegen een aantrekkelijke prijs. 24/7 biedt Kramer Delta Depot (KCL) alles wat nodig is voor de efficiënte opslag van empty containers in het hart van de Europese containermarkt. Het depot beschikt over uitgebreide schoonmaakfaciliteiten, een overdekte reparatiewerkplaats en een aparte afdeling voor pre-trip inspecties (PTI) van koelcontainers in samenwerking met Seamark Reefer Service B.V.

Optimaal bereikbaar

Kramer Delta Depot (KCL) ligt direct naast de eigen terminals van RCT en DCS. Hierdoor is ook een efficiënte aan- en afvoer van lege containers met feeders, shortsea- en binnenvaartschepen mogelijk. Dankzij de automatische poort zijn trucks op het empty depot in 10 tot 15 minuten in en uit.

Interne banen verbinden Kramer Delta Depot (KCL) rechtstreeks met de grote diepzeeterminals van ECT en APMT, de railterminals, de Douanescan en het Distripark op de Maasvlakte. Met behulp van eigen Multi Trailer Systems zijn containers steeds snel op de juiste plek.

Real-time

Klanten hebben bij Kramer Delta Depot (KCL) alle voordelen van EDI en internet. Via een afgeschermde website is elke container die binnenkomt en uitgaat real-time te volgen. Met behulp van EDI biedt Kramer Delta Depot (KCL) opdrachtgevers dagelijks elke gewenste rapportage.

Planning
+31 (0) 181 355 155

Kerncijfers

Terrein: 10 Hectare
Capaciteit (TEU): 15.000
PTI aansluitingen: 64
Openingstijden: 24/7
AEO: Ja

Reacties zijn gesloten.