Compleet aanbod

Dichtbij de stad is Kramer Home Depot één van de toonaangevende empty depots in het Waal/Eemhaven-gebied. Klanten zijn hier verzekerd van een betrouwbare opslag van lege containers en een snelle uitlevering. Ook aanvullende dienstverlening, zoals schoonmaken, pre-trip inspecties (PTI) en de reparatie van containers zijn bij onze deskundige staf in goede handen. Service en flexibiliteit zijn een vanzelfsprekendheid.

Strategische locatie bespaart tijd en geld

De locatie van Kramer Home Depot is uiterst strategisch: direct naast zowel de ECT Home Terminal, Rotterdam Short Sea Terminals en het Rail Service Center. Via een door de Douane goedgekeurde interne baan is altijd een snelle en efficiënte uitwisseling van lege containers mogelijk. Dat scheelt tijd en dus geld.

Real-time

Voor een optimale service maakt Kramer Home Depot maximaal gebruik van EDI en internet. Via een afgeschermde website kan de klant elke container die binnenkomt en uitgaat real-time volgen. Met behulp van EDI biedt Kramer Home Depot opdrachtgevers dagelijks elke gewenste rapportage.

Planning
+31 (0) 104 955 742
+31 (0) 104 290 511

Kerncijfers

Terrein: 3 Hectare
Capaciteit (TEU): 6.000
PTI aansluitingen: 30
Openingstijden: 07:30 – 20:00 uur
AEO: Ja

Reacties zijn gesloten.