Werken bij Kramer Group?

“De Kramer Group is een Rotterdams familiebedrijf begonnen in de jaren ’60 met het schoonmaken en repareren van containers. Inmiddels zijn wij uitgegroeid naar een solide en betrouwbare onderneming, die actief is in alle onderdelen van de logistieke dienstverlening. De Kramer Group heeft een eigen professioneel intern opleidingsprogramma, waarin alle facetten van onze werkzaamheden behandeld worden. Werken bij de Kramer Group geeft u kans op een mooie toekomst!”

Reacties zijn gesloten.

Planningmedewerk(st)er.

Het behandelen van containers die naar onze terminal of depot komen of vertrekken per binnenvaartschip, spoor of via intern transport met de omliggende terminals zijn activiteiten die binnen uw takenpakket liggen. U bent verantwoordelijk voor het zo goed mogelijk plannen van deze transporten en de communicatie naar uw opdrachtgevers. Stressbestendigheid en flexibiliteit zijn van belang voor deze functie.

Solliciteren voor Planningmedewerk(st)er. »

Baliemedewerk(st)er

Aan onze balie vinden de truckafhandelingen plaats met nationale en internationale chauffeurs.Hier bent u de spin in het web. U communiceert met de operatie buiten, de klanten en vervoerders.
Een baliemedewerk(st)er is het visitekaartje van de Kramer Group!

Solliciteren voor Baliemedewerk(st)er »

Douanemedewerk(st)er

Kramer heeft binnen haar organisatie de nodige douanevergunningen. Deze moeten onderhouden worden, waarbij de douanemedewerker een voorname rol speelt. Het invoeren van de douane- statussen, herkennen van documenten, monitoren op invoer, aanbieden van douanegegevens bij de douane en overleggen van de maandelijkse audit file.

Solliciteren voor Douanemedewerk(st)er »

Medewerk(st)er Balie, Planning en Douane

Al onze dagelijkse activiteiten worden aangestuurd vanaf ons kantoor op de Maasvlakte. Dit betekent dat er douaneformaliteiten in orde worden gemaakt, vrachtwagenchauffeurs worden geholpen aan de balie, en de administratie bijgewerkt.

Het laden en lossen van schepen op onze terminal en depots vereist 24 uur per dag onze aandacht en ook onze operationele medewerkers buiten moeten ondersteund worden. En verder zorgen onze medewerkers op kantoor voor tevreden klanten.

Een veelzijdige baan dus met volop mogelijkheden jezelf te ontwikkelen!

In deze functie dien je naast voldoende vakinhoudelijke kennis ook over goede communicatie eigenschappen te beschikken, kun je met drukte omgaan en ben je bereid in ploegen te werken. Bij voorkeur ben je in het bezit van een relevant STC diploma niveau 3 en heb je enige ervaring in soortgelijke functies.

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Laat dan hier je gegevens achter!

Solliciteren voor Medewerk(st)er Balie, Planning en Douane »

Medewerker Douaneloods

Kramer heeft een uitstekende relatie met de Rotterdamse douane. Wij ondersteunen de douane bij het in- en uitpakken van containers in geval van bijvoorbeeld verdachte lading. Heb jij geen ‘9 tot 5 mentaliteit’ en lijkt jou dit een leuke baan, laat het ons weten!

Solliciteren voor Medewerker Douaneloods »

Terminal Medewerker

Kramer is een tri- modale terminal. Als Terminal Medewerker ben je samen met jouw collega’s verantwoordelijk voor het laden en lossen van containers van vrachtwagens, treinen en schepen. Wij maken hierbij gebruik van empty handlers, reachstackers en portaal kranen. Als Terminal Medewerker verzorg je ook het vervoer van containers tussen Kramer en de omliggende terminals en depots. Dit doen wij met behulp van multi trailer trekkers.

De opleidingen voor de diverse voertuigen en kranen wordt door Kramer zelf georganiseerd. Je kunt na verloop van tijd dus alle certificaten voor ons rollend materiaal halen.

Solliciteren voor Terminal Medewerker »

Poortcheckers

Veel medewerkers van Kramer zijn begonnen als Poortchecker. Als Poortchecker maak je kennis met alle facetten van het bedrijf. Jouw voornaamste taak is het inspecteren van containers in onze toegangspoort. Alle gegevens verwerk je met een handheld computer. Je houdt ook goed in de gaten dat al onze gasten zich aan de gestelde regels houden als zij zich op onze terreinen begeven.

Naast deze werkzaamheden ondersteun je onze reparatieafdeling, kom je regelmatig aan boord van schepen en help je op de terminal. Een veelzijdige baan dus!

Na jouw periode in de Poort stroom je door naar onze reparatieafdeling, de terminal of kantoor. Dit afhankelijk van jouw kwaliteiten, interesses en mogelijkheden binnen Kramer.

Solliciteren voor Poortcheckers »

(leerling) Containermonteur

Sinds de oprichting van Kramer worden er op onze locaties containers gerepareerd. En deze afdeling is nog steeds een van de pijlers van ons bedrijf. Vind jij het leuk om met je handen te werken en heb je affiniteit en/ of ervaring met het werken met staal en hout, dan zijn wij op zoek naar jou! Als containermonteur kun je bij geschiktheid doorgroeien naar de functie van Estimator: het inspecteren en opmaken van schaderapporten is nu een van jouw belangrijkste taken.

Solliciteren voor (leerling) Containermonteur »