0° C
The location could not be found.
Bezoekers Registratie

Welkom bij de Kramer Group

Vul uw gegevens in om u te registreren wanneer u Kramer Group gaat bezoeken.

Snel, flexibel en zonder wachttijden

Delta Container Services (DCS) heeft alles in huis voor een snelle en flexibele afhandeling van feeders, shortsea- en binnenvaartschepen. De terminal is 24/7 geopend en kent géén wachttijden.

Delta Container Services (DCS)

DCS is strategisch gelegen op de Rotterdamse Maasvlakte, direct naast de grote diepzeeterminals. In de Amazonehaven hebben wij een eigen 260 meter lange kade met een diepgang van 12 meter voor feeders, shortsea- en binnenvaartschepen. Hier verzorgen wij de afhandeling van lege en volle containers voor een grote verscheidenheid aan klanten.

Missouriweg 30
3199 LB Maasvlakte-Rotterdam
Portnummer 8055
T  +31 (0) 181 355 155
F  +31 (0) 181 363 765
E  balie-rct@kramergroup.nl
Planning +31 (0) 181 355 155
24/7 Geopend

2.5 Hectare

Terrein

260m

Kade

12m

Diepgang

2

Portaalkranen

0

Capaciteit (TEU)

24/7

Open

Pluspunten

Een van de grote pluspunten van DCS is het ontbreken van wachttijden. Alles op onze terminal is gericht op een zo efficiënt mogelijke afhandeling. Zo hebben wij via interne banen rechtstreekse verbindingen met de diepzeeterminals van ECT en APM Terminals, de railterminals, de douanescan en het Distripark Maasvlakte. Onze eigen Multi Trailer Systems zorgen ervoor dat containers snel op de juiste plaats staan.

Gestroomlijnde informatie-uitwisseling

De servicegerichte medewerkers van DCS munten uit in deskundigheid en flexibiliteit. De diensten die zij leveren worden ondersteund door een gebruiksvriendelijk Terminal Management Systeem. EDI zorgt hierbij voor een gestroomlijnde informatie-uitwisseling die elke gewenste rapportage mogelijk maakt.

Delta Container Services is een joint venture van de Kramer Group en ECT.