0° C
The location could not be found.
Bezoekers Registratie

Welkom bij de Kramer Group

Vul uw gegevens in om u te registreren wanneer u Kramer Group gaat bezoeken.

ERS Railways is Europees Spoorvervoerder van het Jaar

ERS Railways is tijdens het jaarlijkse European Rail Congress in Londen verkozen tot Europees Spoorvervoerder van het Jaar.

Uit meer dan 300 kandidaten voor negentien categorieën werd ERS de uiteindelijke winnaar. De uitverkiezing is gebaseerd op de succesvolle implementatie en ontwikkeling van de directe shuttle service tussen Rotterdam en Poznan.

‘Met het direct verbinden van de terminals, heeft ERS Railways als doel om het aantal handlings significant te
verminderen en daarmee de efficiëntie te verhogen op deze competitieve handelsroute. Bovendien wordt de CO2
uitstoot met 80% verminderd in vergelijking met truck transport op dezelfde route,’ zegt Frank Schuhholz, managing director van ERS Railways B.V.

De directe shuttle service tussen P&O Ferries/Stena Line terminal en RSC Rotterdam en CLIP Terminal in Swarzedz, nabij Poznan, heeft dagelijkse vertrekken in beide richtingen en snelle transit tijden van 22 uur, een afstand van 980 kilometer overbruggend. De elektrische locomotieven die worden ingezet zijn geschikt om in te zetten op
grensoverschrijdende routes.

ERS, dat staat voor European Rail Shuttle, is een neutrale spooroperator met vijf kantoren in vier Europese landen en is in de loop der jaren uitgegroeid tot één van de belangrijke spelers in een groeiende Europese intermodale markt. ERS Railways heeft meer dan 450 klanten, waaronder een grote groep expediteurs, vervoerders en logistieke dienstverleners, zoals de shortsea bedrijven.

via: www.nieuwsbladtransport.nl