0° C
The location could not be found.
Bezoekers Registratie

Welkom bij de Kramer Group

Vul uw gegevens in om u te registreren wanneer u Kramer Group gaat bezoeken.

John Gordijn onverwacht overleden

John Gordijn, directeur van de Rotterdamse containerbedrijven UWT en ECB Group, is gisteren, 17 september, overleden aan de gevolgen van een hartaanval.

Dit heeft zijn zakenpartner Jan Overdevest bekend gemaakt.

Die zegt dat ‘een ware vriend is heengegaan’. ‘Hiermee verliest de haven een zeer markante ondernemer, onverzettelijk, eerlijk en een man van afspraak is afspraak. John trad niet graag op de voorgrond, maar was altijd bereikbaar voor wie hem nodig had. Veel goede doelen konden op zijn steun rekenen. Hij genoot in de haven veel respect, zowel van klanten, leveranciers als collega’s in de container business’, aldus Overdevest.

Gordijn geldt als één van pioniers van de Rotterdamse containersector. Hij opende zijn eerste container depot samen met Marja Blok aan de Bunschotenweg in het Eemhavengebied. Vanaf die locatie breidde hij zijn activiteiten steeds verder uit. Daarnaast hield hij zich via de onderneming ECR Gordijn ook bezig met expeditie, transport, import van nieuwbouw containers en verhuur van containers.

Begin deze eeuw stond hij aan de wieg van de fusie met vier andere container depots aan de Bunschotenweg tot UCT, op dat moment het grootste containerdepot in de Rotterdamse haven. Vier jaar geleden fuseerde UCT met Waalhaven Terminal tot United Waalhaven Terminals, dat op dertig hectare terrein 35.000 teu opslagcapaciteit heeft.

via: www.nieuwsbladtransport.nl