0° C
The location could not be found.
Bezoekers Registratie

Welkom bij de Kramer Group

Vul uw gegevens in om u te registreren wanneer u Kramer Group gaat bezoeken.

Shell en Routiers Restaurants op Maasvlakte Plaza

Maasvlakte-Plaza-artist-impression_Fr_Cam01_00-1024x576

Shell en Routiers Restaurants gaan zich vestigen op Maasvlakte Plaza, het internationaal transportpark met een grootschalige truckparking en moderne voorzieningen voor chauffeur en vrachtwagen in het westen van de Rotterdamse haven. Shell gaat daar een brandstofverkooppunt met de focus op vrachtwagens exploiteren. Routiers Restaurants ontwikkelt er een wegrestaurant dat plaats biedt aan 175 personen. Daartoe hebben de twee bedrijven een contract ondertekend met het Havenbedrijf.

De opening van Maasvlakte Plaza is voorzien op 1 mei 2017. De bouwwerkzaamheden beginnen in september 2015. Het eerste wordt de Vogelvallei heringericht.

Shell
Shell bouwt een onbemand tankstation op de locatie. Het station zal vier opstelplaatsen speciaal voor vrachtwagens krijgen; allen voorzien van een high-speed dieselpomp, een reguliere dieselpomp en AdBlue. Daarnaast komen er twee opstelplaatsen voor personenwagens, waar diesel en Euro 95 getankt kan worden.

Naast het reguliere brandstofaanbod, is het mogelijk om in de toekomst op het nieuwe tankstation ook een verkooppunt van liquefied natural gas (LNG) toe te voegen. Shell vervult een voortrekkersrol bij de introductie van LNG als brandstof voor het wegtransport en werkt momenteel aan de ontwikkeling van een initieel netwerk.

Routiers Restaurants
Routiers restaurants richt zich vooral op het voorzien van een kwalitatief goede en gezonde maaltijd voor zowel de beroepsmatige weggebruiker, zakenmensen en dagtoeristen.

De nieuwe vestiging  op Maasvlakte Plaza wordt een restaurant met vele mogelijkheden, van een snelle hap tot een heerlijk diner. Ook voor de omliggende bedrijven op de Maasvlakte zal Routiers restaurants zijn service blijven verlenen, o.a. door het verzorgen van catering of overwerkmaaltijden.

Het nieuwe restaurant krijgt circa 175 zitplaatsen, uiteraard met een open (cockpit) keuken.

Het huidige Routiers restaurant aan de Malakkastraat 16 blijft open totdat het nieuwe restaurant op Maasvlakte Plaza in gebruik is genomen.

via: www.maritiemnieuws.nl