0° C
The location could not be found.
Bezoekers Registratie

Welkom bij de Kramer Group

Vul uw gegevens in om u te registreren wanneer u Kramer Group gaat bezoeken.

Amsterdamse en Rotterdamse Havenman van het jaar zijn benoemd

In Amsterdam werd Richard ter Haak tot havenman van het jaar benoemd door AMPORTS. De Rotterdamse Havenpersclub Kyoto benoemt jaarlijks de Rotterdamse Havenman en koos dit jaar voor André Kramer van de Kramer Group.

AMPORTS is de organisatie voor de promotie van de Haven van Amsterdam. Deelnemers hierin zijn naast de Haven Amsterdam, ORAM, KvK en bedrijfsleven.
Richard ter Haak kreeg de penning voor buitengewonene bijdrage aan de sector en speciaal aan de Amsterdamse haven. De Penning werd uitgereikt door voorzitter Michiel Wijsmuller.
De Ter Haak Group, sinds 1911 gevestigd in de Amsterdamse haven, is een combinatie van een aantal gespecialiseerde havenbedrijven met circa 130 medewerkers.
Met ruim 95 jaar havenervaring, de modernste faciliteiten en outillage, een optimale bereikbaarheid en servicetraditie vanuit betrokkenheid is de Ter Haak Group een van de snelst groeiende bedrijven in het Amsterdamse Havengebied.

Andre Kramer op de RCT Terminal

Richard Ter Haak en Michiel Wijsmuller tijdens de overhandiging van de penning

De Rotterdamse Havenpersclub Kyoto – bestaande uit ruim twintig leden, allen professionele journalisten die zich bezighouden met berichtgeving over ontwikkelingen in en om de Rotterdamse haven – heeft André Kramer benoemd tot Havenman van het Jaar 2007. Het is de 27ste keer dat de onderscheiding wordt uitgereikt.

Kramer zal de onderscheiding op maandag 14 januari 2008 krijgen.

Kramer is directeur van de Kramer Group; een familiebedrijf dat zich al decennia lang bezighoudt met allerlei diensten in de containersector. Kramer opende in mei van dit jaar de Rotterdam Container Terminal (RCT) op de Maasvlakte, waarmee de onderneming zich wist te positioneren tussen de grote spelers ECT en APM Terminals.
De RCT staat open voor de behandeling van feederdiensten en de binnenvaart. Naar de mening van de Havenpersclub Kyoto voorziet de onderneming in een duidelijke behoefte, ook al loopt ze (nog) een duidelijk ondernemersrisico in het verkrijgen van marktaandeel. De durf om dit aan te gaan, is voor de Havenpersclub de reden om Kramer de onderscheiding toe te kennen.