0° C
The location could not be found.
Bezoekers Registratie

Welkom bij de Kramer Group

Vul uw gegevens in om u te registreren wanneer u Kramer Group gaat bezoeken.

André Kramer Havenman 2007

De Rotterdamse Havenpersclub “Kyoto” heeft André Kramer benoemd tot Havenman van het Jaar 2007. Hij zal de onderscheiding op maandag 14 januari 2008 krijgen uitgereikt tijdens de traditionele Havenman van het Jaar bijeenkomst aan boord van de Smaragd-2.

De aangewezen Havenman van het Jaar 2007 Kramer is directeur van de Kramer Group, een familiebedrijf dat zich al decennia lang bezighoudt met allerlei diensten in de containersector. Kramer opende in mei van dit jaar de Rotterdam Container Terminal (RCT) op de Maasvlakte, waarmee de onderneming zich wist te positioneren tussen de grote spelers ECT en APM Terminals.

De RCT staat open voor de behandeling van feederdiensten en de binnenvaart. Naar de mening van de Havenpersclub “Kyoto” voorziet de onderneming in een duidelijke behoefte, ook al loopt ze (nog) een duidelijk ondernemersrisico in het verkrijgen van marktaandeel. De durf om dit aan te gaan, is voor de Havenpersclub de reden om Kramer de onderscheiding toe te kennen.

André Kramer is de 27ste Havenman van het Jaar die door de Havenpersclub “Kyoto” is benoemd. Hij is de opvolger van Peter Goedvolk van Argos Oil, die de onderscheiding vorig jaar kreeg uitgereikt.