0° C
The location could not be found.
Bezoekers Registratie

Welkom bij de Kramer Group

Vul uw gegevens in om u te registreren wanneer u Kramer Group gaat bezoeken.

Onderscheidend op alle fronten

Kramer Delta Depot (KCL) is een hypermodern empty depot in het hart van de Europese containermarkt: de Maasvlakte in Rotterdam. Ons depot onderscheidt zich door zijn vele faciliteiten, uitgebreide dienstverlening en scherpe tarieven.

Kramer Delta Depot (KCL)

Bij KCL staat 24/7 alles in het teken van een zo efficiënt mogelijke opslag van lege containers. Op ons state-of-the-art empty depot bieden wij een compleet dienstenpakket aan. Zo beschikken we over uitgebreide schoonmaakfaciliteiten, een overdekte reparatiewerkplaats en een aparte afdeling voor pre-trip inspecties (PTI) van koelcontainers. Die inspecties voeren we uit in samenwerking met de specialisten van Seamark Reefer Solutions (www.seamark-group.com).

Missouriweg 30
3199 LB Maasvlakte-Rotterdam
Portnummer 8055
 +31 (0) 181 355 155
F  +31 (0) 181 363 765
E  balie-rct@kramergroup.nl
Planning +31 (0) 181 355 155
24/7 Geopend

10 Hectare

Terrein

64

PTI

12.000

Capaciteit (TEU)

Efficiënte aan- en afvoer

KCL zit precies daar where the action is. Ons empty depot ligt naast de Kramer Group-terminals Rotterdam Container Terminal (RCT) en Delta Container Services (DCS). Een efficiënte aan- en afvoer van lege containers met feeders, shortsea- en binnenvaartschepen is daardoor gegarandeerd.

 

Binnen 10 tot 15 minuten in en uit

Efficiëntie staat ook centraal bij de aan- en afvoer over de weg. Door onze volautomatische poorten zijn trucks binnen 10 tot 15 minuten het depot in en uit. Tijd en kosten worden ook bespaard door onze rechtstreekse verbindingen met de diepzeeterminals van ECT en APM Terminals, de railterminals, de douanescan en het Distripark Maasvlakte. Onze eigen Multi Trailer Systems zorgen er tenslotte voor dat containers snel op de juiste plek zijn.

Optimale informatievoorziening

KCL-klanten kunnen bovendien rekenen op een optimale informatievoorziening. Onze internet- en EDI-mogelijkheden staan daarvoor garant. Zo is via een afgeschermde website elke containerbeweging real-time te volgen. Daarnaast kan met EDI dagelijks elke gewenste rapportage geleverd worden.

Kramer Delta Depot is een onderdeel van de Kramer Group.