0° C
The location could not be found.
Bezoekers Registratie

Welkom bij de Kramer Group

Vul uw gegevens in om u te registreren wanneer u Kramer Group gaat bezoeken.

Servicepoint voor containervervoer

Op truckparking Maasvlakte Plaza biedt Kramer Logistic Services een breed dienstenpakket aan. Vervoerders kunnen hier onder meer terecht voor het wegen van hun containers (volgens SOLAS-richtlijnen), het afhandelen van trouble flow containers en kleine (spoed)reparaties.

Kramer Logistic Services Maasvlakte Plaza

Maasvlakte Plaza is een veilige en complete truckparking op Maasvlakte 2 in Rotterdam. De moderne parkeerfaciliteit ligt in de nabijheid van de diepzeeterminals van APM Terminals, ECT en RWG en is aangesloten op autoweg N15. De bewaakte parking telt 359 parkeerplaatsen en is geschikt voor diverse soorten trucks, zoals vrachtwagens met reefercontainers, trailers en gevaarlijke stoffen en ecocombi’s (LZV’s).

Hormuzstraat 50 F
3199 KW Maasvlakte-Rotterdam
Portnummer 8781
T  +31 (0) 181 355 155
F  +31 (0) 181 363 765
E  info@kramergroup.nl
Planning +31 (0) 181 355 155

0.6 Hectare

Terrein

Weight

Services

10m

Diepgang

Breed dienstenpakket

Voor chauffeurs en vrachtwagens zijn alle benodigde faciliteiten aanwezig: tankstation, truckwash, bandenservice, reparatiebedrijf en een restaurant met goede sanitaire voorzieningen. Kramer Logistic Services heeft op Maasvlakte Plaza een servicepoint ingericht waar vervoerders van containers terechtkunnen voor een breed pakket aan administratieve en logistieke diensten, waaronder het afhandelen van trouble flow containers.

Volledig uitgerust weegstation

In het servicepoint staat een volledig uitgerust weegstation voor het snel, efficiënt en nauwkeurig wegen van containers op gekalibreerde en gecertificeerde weegschalen volgens SOLAS-richtlijnen. Containers zonder Verified Gross Mass (VGM) kunnen hier van een geverifieerd gewicht worden voorzien. Het station beschikt over twee weegbruggen. Voor het plaatsten van containers is een reachstacker aanwezig.

Snel en vakkundig

Het servicepoint beschikt over een werkplaats waar kleine (spoed)reparaties aan containers en reefers worden uitgevoerd. Dit gebeurt snel en vakkundig en, net als alle andere diensten die Kramer Logistic Services aanbiedt op Maasvlakte Plaza, tegen gunstige tarieven.

Kramer Logistic Services Maasvlakte Plaza is een onderdeel van de Kramer Group.