0° C
The location could not be found.
Bezoekers Registratie

Welkom bij de Kramer Group

Vul uw gegevens in om u te registreren wanneer u Kramer Group gaat bezoeken.

Optimale service en flexibiliteit

Rotterdam Container Terminal (RCT) is een van de grootste feeder-, shortsea- en binnenvaartterminals in het Rotterdamse havengebied. Door zijn ligging, state-of-the-art faciliteiten en efficiënte dienstverlening is RCT de ideale gateway naar de Europese markt.

Rotterdam Container Terminal (RCT)

RCT biedt optimale service en flexibiliteit tegen concurrerende prijzen. Bij onze hypermoderne terminal kunnen feeders, shortsea- en binnenvaartschepen 24/7 op de meest efficiënte manier lossen en laden. Met een diepgang van 10 en een kade van 400 meter kunnen zij hier onder alle omstandigheden terecht. Door de combinatie van goed getrainde medewerkers en ultramodern equipment kunnen onze klanten altijd rekenen op topprestaties en snelle doorlooptijden.

Missouriweg 17
3199 LB Maasvlakte - Rotterdam
Portnummer 7220
T
 +31 (0) 181 362 880
F +31 (0) 181 362 437
E balie-rct@kramergroup.nl
Planning +31 (0) 181 355 155
Truckingdesk+31 (0) 181 362 880
24/7 Geopend

17 Hectare

Terrein

400m

Kade

10m

Diepgang

3

Portaalkranen

15.000

Capaciteit (TEU) :

100

PTI

Aan alle kanten ontsloten

Onze terminal is aan alle kanten ontsloten. Hij is gevestigd op de Maasvlakte en ligt daardoor direct aan de Noordzee. Interne banen zorgen voor rechtstreekse verbindingen met de diepzeeterminals van ECT en APM Terminals, de railterminals, de douanescan en Distripark Maasvlakte. Trucks zijn RCT, dankzij onze volautomatische poorten, binnen 15 minuten in en uit. En voor een directe aansluiting op de Betuwelijn beschikken wij over drie eigen kopsporen.

 

RCT biedt méér

‘RCT contains more’ is onze pay-off line. Dat wij méér bieden blijkt bijvoorbeeld uit onze aanvullende services, zoals een compleet dienstenpakket voor lege en volle containers. Die services bieden wij, afhankelijk van het contract met de klant, op eigen locatie aan of bij het naastgelegen Kramer Delta Depot. Pre-trip inspecties (PTI) van koelcontainers voeren we op beide locaties uit in samenwerking met de specialisten van Seamark Reefer Solutions (www.seamark-group.com).

 

Wij begrijpen dat de informatie die wij leveren voor onze klanten van groot belang is. Daarom kunnen zij met behulp van een real-time internetlink elke containerbeweging volgen. Informatie wordt uiteraard ook uitgewisseld via EDI.

Rotterdam Container Terminal is een onderdeel van de Kramer Group.