0° C
The location could not be found.
Bezoekers Registratie

Welkom bij de Kramer Group

Vul uw gegevens in om u te registreren wanneer u Kramer Group gaat bezoeken.

Het veelzijdige aanbod van de Kramer Group

In Rotterdam – Europa’s belangrijkste containerhaven – biedt de Kramer Group zowel grote als kleine klanten de best denkbare service in vrijwel alle facetten van de containerlogistiek.

Icon

Wie zijn wij

In Rotterdam, Europa’s belangrijkste containerhaven, biedt de Kramer Group zowel grote als kleine klanten de beste denkbare service in vrijwel alle facetten van de containerlogistiek Kramer City in de Waal-/ Eemhaven en Kramer Delta Depot op de Maasvlakte zijn als geen ander thuis in containeropslag, -reparatie en aanvullende onderhoudsdiensten. Overslag is bij de Kramer Group geconcentreerd op de Maasvlakte. Delta Container Services, een joint venture met ECT, legt zich toe op de overslag van lege en volle containers. Met Rotterdam Container Terminal heeft Kramer Group sinds 2007 een state-of-the-art feeder-, shortsea- en binnenvaartterminal.

Echt Rotterdams familiebedrijf

De Kramer Group is een echt Rotterdams familiebedrijf, ruim 40 jaar terug opgericht door Marcel Kramer sr. Klein begonnen met het schoonmaken en repareren van containers, is in de loop der tijd een bloeiende solide onderneming opgebouwd die actief is in vrijwel alle onderdelen van de containerdienstverlening.

Ambitie

De Kramer Group heeft een echt Rotterdams havenhart en wil ook in de toekomst graag in de haven blijven investeren. Zowel bij de uitbreiding van de containeropslagcapaciteit in de Noordwesthoek van de huidige Maasvlakte (Euromax Terminal) als op de Maasvlakte 2 ambieert de Kramer Group door een kwalitatief hoogwaardige dienstverlening bij te dragen aan een optimale containerlogistiek.

Service, snelheid, flexibilliteit en neutraliteit

Service, snelheid en flexibiliteit staan bij alle bedrijfsonderdelen van de Kramer Group centraal. Als familiebedrijf zetten wij net altijd die ene stap meer. Goed opgeleide en gemotiveerde medewerkers, ondersteund door een solide organisatie, ruim 40 jaar ervaring en klantvriendelijke ICT, maken het verschil. De Kramer Group staat op ieder moment van de dag voor elke klant klaar.

Tweede generatie

Met Andre Kramer, Havenman van het jaar 2007, staat momenteel de tweede generatie aan het roer van de Kramer Group. Verspreid over alle bedrijfsonderdelen heeft de onderneming ruim 75 medewerkers in dienst.

“Because we are always looking ahead, we can provide you with the solutions of tomorrow today.”

André Kramer, CEO of the Kramer Group